Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cognitionboosters.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt een artikel alleen retourneren wanneer:

  • Het artikel compleet is
  • De verpakking van het supplement niet is geopend.
  • Het product binnen de garantietermijn defect is gegaan.

Wanneer we de zending retour hebben ontvangen, wordt er bekeken of deze aan de retour voorwaarden voldoet. Als het aan de retour voorwaarden voldoet, wordt de waarde van uw bestelling terug gestort op uw rekening. Dit is exclusief de gemaakte verzendkosten.

De terugbetaling gebeurt onverwijld of tot maximaal 7 dagen, nadat wij het pakket retour hebben ontvangen.De terug betaling zal op dezelfde wijze worden uitgevoerd, als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht. Tenzij u uitdrukkelijk en anderszins heeft ingestemd. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling.

Ruilen

Het omruilen van producten is niet mogelijk. Wel kunnen we een korting code aanmaken met dezelfde waarde als het product, welke retour wordt gestuurd.

Retour kosten

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een retour zending. *U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour zending.

*Wij zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van een retour zending, indien:

Er een verkeerd product is geleverd.
De product verzegeling verbroken is.
De houdbaarheidsdatum verstreken is.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Identiteit ondernemer

Cognition Boosters

Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM Den Haag
KVK: 56157525
BTW: NL002206620B79

Tel: 06-40617318
E-mail: info@cognitionboosters.com

 

 

Winkelwagen
De waardering van cognitionboosters.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 63 reviews.