Over ons

Cognitionboosters.com is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van vitamines en supplementen die ervoor zorgen dat je een betere gemoedstoestand en een scherpere focus krijgt. Denk hierbij aan kruiden zoals ashwagandha en moringa.

Er zijn aan onze producten geen suikers, kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere onnodige ingrediënten toegevoegd, zoals bij andere producten vaak wel het geval is. Daarnaast zijn al onze product vegan en halal gekeurd en voldoet het aan alle eisen die eraan zijn gesteld.  

Over ons

Puur en eerlijk

Wij zien dat er veel webshops en grote partijen zijn die Ashwagandha verkopen maar er onnodige middelen aan toevoegen (denk aan zwarte peper). Wij zagen een opkomende behoefte naar pure en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Ook kwam er steeds meer vraag naar Ashwagandha die organic is. En dat is wat wij aan jou kunnen leveren!

Hoge kwaliteit

Na een strenge selectie procedure hebben we een aantal leveranciers geselecteerd. Deze leveranciers zijn gecertificeerd en kunnen ons de beste kwaliteit ashwagandha leveren.

Nieuwe producten

We zullen regelmatig, nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. Ben je geïnteresseerd in een specifiek product? Laat het ons dan weten en dan nemen we het misschien wel op in ons assortiment!