FAQ

Op onze webshop kan je vitamines / supplementen in de meest pure vorm kopen. Er zijn aan onze producten geen suikers, kleurstoffen, smaakstoffen-, conserveringsmiddelen of andere onnodige ingrediënten toegevoegd, zoals bij andere producten vaak wel het geval is.
Wij zorgen voor een snelle levering! Onze producten worden binnen 1-3 werkdagen bij u thuis bezorgt.
Gratis verzending vanaf 25,00 euro. Bestellingen onder dit bedrag zullen met extra 4,00 euro verzendkosten zijn. Voor verzending naar België of Duitsland rekenen we standaard een vast laag tarief.
Alle producten zijn verpakt in hersluitbare zakjes die van zodanig formaat zijn dat deze gemakkelijk door de brievenbus passen. Super makkelijk dus en je hoeft er niet voor thuis te blijven!
Al onze producten komen van leveranciers die wij grondig hebben geselecteerd. Deze leveranciers zijn gecertificeerd en kunnen ons de beste kwaliteit supplementen/vitaminen leveren.
Wij zijn altijd benieuwd naar je mening, mocht je een bepaald product binnen het assortiment willen, laat het ons weten door middel van een bericht.

Heb je een vraag?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen hiernaast. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@cognitionboosters.com of druk op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij helpen je graag verder!

Heb je een klacht?

Als je jouw bestelling wil retourneren, kun je het pakket terugsturen naar ons postbusadres. Je kunt jouw pakket binnen 14 dagen terugsturen. De zakjes / verpakking dient ongeopend te zijn. Eenmaal geopende producten kunnen wij niet terugnemen. Wij vinden het fijn als je aangeeft waarom je jouw pakket wil terugsturen. Email ons op: info@cognitionboosters.com, of druk op de knop hieronder en vul het formulier in. Wij helpen je graag verder!