Wanneer Ashwagandha innemen?

Ashwagandha biedt tal van voordelen, maar wanneer kan je het nou het beste innemen? Dat bespreken we in dit artikel.

Je kan ashwaganda op verschillende momenten van de dag innemen, maar wanneer is de beste tijd om het in te nemen? Eigenlijk hangt dit er allemaal vanaf waar je het voor je het wil gebruiken:

Ashwagandha innemen om je rustiger te voelen

We zijn natuurlijk allemaal wel eens gestrest en dat is helemaal niet gek, maar als je écht chronisch last hebt van stress dan is dat natuurlijk erg vervelend en dan kan ashwagandha zeker helpen. Een onderzoek naar Ashwagandha heeft uitgewezen dat de hoeveelheid cortisol erg kan worden verminderd. Bij het nemen van 300 tot 500 miligram, kan dit oplopen tot 28% minder cortisol!

Voor het voorkomen van pijn

Ashwagandha heeft een hoog metanolidegehalte, het geeft een zelfde soort effect als steroïden, alleen is Ashwagandha 100% natuurlijk. Volgens een onderzoek van Journal of ayurveda and Integrative Medicine kan het plantje gewrichtsontsteking voorkomen en doen voorkomen.Ashwagandha 120 capsules

Voor het bevorderen van je spiergroei

Voordat andere supplementen zoals Whey shakes en creatine booming waren, klaarde Ashwagandha de klus. Onderzoek wijst uit dat het spiervermogen kan worden bevorderd en dat het slaperigheid tegengaat. Hoeveel effect het heeft dat is nooit echt bewezen.

Wanneer kan je het best Ashwaganda innemen?

Wanneer je Ashwagandha moet innemen hangt dus van jouw doelen af. Neem het 's ochtends of 's avonds in  met een warme beker melk voor slaap. Het werkt vrij snel, je kunt na een week  al de eerste effecten merken. Wij van Cognition Boosters raden aan om het 's avonds te nemen. Voor een optimaal resultaat kun je Ashwagandha het beste 's avonds innemen. Vooral omdat je de rustgevende effecten dan voelt voor het slapen gaan.

Het kost wel wat tijd voordat je het effect voelt. Dit kan variëren van 2 - 5 dagen tot een paar weken. Heb je advies nodig over hoe je een product het beste kan gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

Klik hier om jouw ashwagandha te kopen

Bestel eenvoudig online, past door de brievenbus

Contact

Cognition Boosters
Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM Den Haag
KVK: 56157525
BTW: NL002206620B79

 

 

Dagelijks: 9:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Copyright 2021 Cognition Boosters ©  Alle Rechten Voorbehouden

De waardering van cognitionboosters.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 24 reviews.
Chat openen